website statistics

Culori Fire Interfon Electra Ia 02

Interfonul Electra Ia 02 este un dispozitiv destinat comunicarii audio si video, care ofera cea mai buna conexiune si cea mai buna calitate a sunetului si imaginii. Interfonul Electra Ia 02 poate fi folosit in orice locatie si este echipat cu un sistem de detectie de miscare si de lumina pentru a asigura securitatea si confortul utilizatorilor. Acest dispozitiv include un sistem de inchidere cu cheie si un sistem de alarma pentru a proteja proprietatea si persoana.

Culori disponibile

Interfonul Electra Ia 02 este disponibil in mai multe culori. Cele mai populare sunt alb, gri, negru si rosu. In plus, acest dispozitiv poate fi personalizat cu un logo sau o imagine.

Specificatii

Interfonul Electra Ia 02 este echipat cu un sistem de detectie de miscare si lumina, un sistem de inchidere cu cheie si un sistem de alarma. Acesta poate fi conectat la un sistem de cablu si poate fi folosit cu un telefon mobil prin Bluetooth. Interfonul Electra Ia 02 are o rezolutie de pana la 1.3 megapixeli si poate fi folosit in orice locatie.

Utilizare

Interfonul Electra Ia 02 poate fi folosit pentru a efectua apeluri audio sau video, pentru a transmite mesaje sau pentru a controla alarma. Acesta poate fi conectat la un sistem de cablu pentru a oferi mai multa flexibilitate in utilizare. De asemenea, dispozitivul poate fi folosit cu un telefon mobil prin Bluetooth.

Avantaje

Interfonul Electra Ia 02 ofera o conexiune audio si video de inalta calitate si poate fi folosit in orice locatie. Acesta este echipat cu un sistem de detectie de miscare si lumina, un sistem de inchidere cu cheie si un sistem de alarma pentru a asigura securitatea si confortul utilizatorilor. De asemenea, acesta poate fi conectat la un sistem de cablu sau folosit cu un telefon mobil prin Bluetooth.

Dezavantaje

Unul dintre principalele dezavantaje ale Interfonului Electra Ia 02 este ca acesta nu este compatibil cu toate dispozitivele mobile. De asemenea, acesta nu poate fi folosit pentru a transmite mesaje sau pentru a controla sistemul de alarma.

Culori Fire Interfon Electra Ia 02 Electra IA01 Electra IA02 , raspuns automat (util pentru "self check-in") -  YouTube
Electra IA01 Electra IA02 , raspuns automat (util pentru "self check-in") - YouTube

Electra IA01 Electra IA02 , raspuns automat (util pentru self check-in)

Culori Fire Interfon Electra Ia 02. Detalii aici: simpalean.site/interfon/

Terminal audio post interior audio interfon 2 butoane interfon interior comunicatie semiduplex hands free tastatura digitala 2 butoane panou interior interfonie electra hands.

Descriere ELECTRA IA 02. Terminal AUDIO, montaj aparent, 181 x 91 x 35 mm. Carcasa plastic. Semi-duplex. Functii: comunicatie, acordare acces, reglaj volum si inchidere..

Culori Fire Interfon Electra Ia 02 Interfon de interior Electra IA 02, ABS, aparent, alb - spy-shop.ro
from: spy-shop.ro
Culori Fire Interfon Electra Ia 02 2
from:
Culori Fire Interfon Electra Ia 02 Blogul meu: Hack interfon Electra
from: Blogul meu
Culori Fire Interfon Electra Ia 02 Inlocuire interfon ELECTRA IA01 sau ELECTRA IA02 cu ELECTRA SMART + -  YouTube
from: youtube.com
Culori Fire Interfon Electra Ia 02 Tastatura interfon pentru Electra PES.A255 - 2467 produse
from: genesys.ro
Culori Fire Interfon Electra Ia 02 Automatizare Raspuns Automat Interfon ELECTRA
from: simpalean.site
Culori Fire Interfon Electra Ia 02 Interfon de interior Electra IA 02, ABS, aparent, alb - spy-shop.ro
from: spy-shop.ro
Culori Fire Interfon Electra Ia 02 Interfon de interior Electra IA 02, ABS, aparent, alb - spy-shop.ro
from: spy-shop.ro
Culori Fire Interfon Electra Ia 02 Interfon pentru locuință Sfantu Gheorghe • OLX.ro
from: olx.ro
Culori Fire Interfon Electra Ia 02 Interfoane
from: electradistributie.ro
Culori Fire Interfon Electra Ia 02 Blogul meu: Hack interfon Electra
from: Blogul meu
Culori Fire Interfon Electra Ia 02 Blogul meu: Hack interfon Electra
from: Blogul meu

Aveam un IA 01 care s-a defectat mecanic. Recent am comandat un IA 02 si l-am inlocuit. Am facut poza la pozitia firelor si le-am conectat la fel, lasand D+ liber. Cand. mavrigu08, on 19 mai 2016 - 19:22, said: INTERFATA PROGRAMARE INTERFON ELECTRA. Interfata functioneaza cu softul: Pro-pes v3.1. VA ROG DACA ARE CINEVA.

Inlocuire interfon ELECTRA IA01 sau ELECTRA IA02 cu ELECTRA SMART +

simpalean.site/interfon/ Atenție , aparatul ELECTRA SMART + din acest film are multe modificări în interior pentru a deveni compatibil cu ELECTRA IA01 sau ELECTRA IA02! Nu se poate monta așa cum...

Răspuns automat interfon Genway

simpalean.site/interfon/ Modul electronic care simulează ridicarea receptorului și apăsarea butonului pentru deschiderea ușii la interfoanele GENWAY. Modulul se montează pe firele care vin din...

Culori Fire Interfon Electra Ia 02. Post interior interfon electra audio IA02. Este un terminal audio analogic semi-duplex cu montaj aparent. Postul de interior Electra are o carcsa alba din plastic cu doua butoane.